Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka bron wybrac?

XxMagiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje broni za GP cena nie gra roli. Szukam jakiegoś karabinka który ma mały recoil oraz maly spread dużą celność oraz dmg który nie jest tragicznie niski grałem z m4a1 nie przypadło mi do gustu oraz ak47 zupełnie odrzuciłem.

Z góry dzięki! 

Opublikowano

Wymieniłeś 2 najlepsze według mnie bronie, AK47 i M4A1. Według mnie tymi broniami nauczysz się grać, wystarczy tylko pograć nimi trochę i ogarnąć recoil. No ale cóż, jeżeli nie masz zamiaru tego robić, to polecam Ci Scar Lighta. Przy tej broni z celnością nie będzie problemów, nie wymaga ona większego 'skilla'. :)

Opublikowano

Ja Scar Lighta nie polecam, bo potem ciężko jest się z tego przestawić na inną broń. Jak się umie grać M4 i AK to każda inna broń jest do ogarnięcia.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak się dobrze gra M4A1 i AK to każdego riffle się ogarnie... A zresztą jak ktoś umie grać M4 i AK to nie gra czym innym bo te 2 bronie to masakratory w CFie :P

Opublikowano

No ja mam Ak 47 (miałem teraz mam nw które konto z rzędu OMG;/) Ale fakt faktem ak ma takie pier**** że rozwala wszystkie.

A co do tematu to Scar L ew ,,nub'' Kriss Super-V

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

M4, Ak47 podstawa na każdym koncie. Do tego AWM 2deagle, może być K2, QBZ przyzwoita broń, Pindad i Scar Light z tym, że możecie spodziewać się wyzywania od noobów itd. że tym gracie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro mówisz ze GP masz dużo to możesz spróbować losować Berrette AR-70 :P Zaje*iste.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

mi też nigdy m4 i ak47 nie przypadły do gustu.

Może to dlatego, że od samego początku latam z customką. Jeżeli chodzi o grę na "ratio" i "ace" to SL jest to masakra broń ;)

ew. K2? Troszkę trzeba potrenować, też miazga. Jeżeli preferujesz TD to g36k - nauczysz się recoilu i lecisz na auto 10killi 

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...